Μαρτίνς: «Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη» (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπέτις ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός με νίκη στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του.
19/09/2018 • 17:24
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου γιατον αγώνα με την Μπέτις.
  • shares
Ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπέτις ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός με νίκη στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού: 

Για τον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού στο ματς:
«Η Μπέτις είναι μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Έχει παίκτες που φεύγουν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση. Θα πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Είναι σημαντικό ποια ομάδα θα έχει τον έλεγχο. Η Μπέτις θα είναι επικίνδυνη, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός, παίρνουμε δύναμη από αυτόν. Αλλά κι εμείς έχουμε ποιότητα και καλούς κι έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι θα υπάρχει ισορροπία. Θα είναι ματς υψηλής ποιότητας».

Πόσο σημαντικό θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την συνέχεια στον θεσμό: «Θα είναι πολύ σημαντικό, το πρώτο ματς είναι πάντα πολύ σημαντικό. Ειδικά σε αυτή την διοργάνωση η ομάδα που θα νικήσει θα βοηθηθεί πολύ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η διοργάνωση είναι τέτοια που θα βοηθήσει η νίκη. Είναι δυο ποιοτικές ομάδες με καλά χαρακτηριστικά. Η ομάδα που θα έχει υπομονή χωρίς την μπάλα θα είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την κούραση κάποιων παικτών κι αν έχει ξεπεραστεί, κι αν σκέφτεται αλλαγές για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο: «Σπουδαίες και μεγάλες αλλαγές δεν θα δείτε. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές υπάρχει κάποια κούραση. Κάποιες μικρές αλλαγές θα υπάρξουν».

Τσιμίκας και Τουρέ δήλωσαν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει ως το τέλος της διοργάνωσης:

«Τα όνειρα χτίζονται πέτρα, πέτρα και βήμα, βήμα. Αν ονειρεύεσαι όλα είναι δυνατά. Δουλεύουμε πολύ και χτίζουμε το όνειρό μας. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε αλλά δεν είμαστε φαβορί, υπάρχουν πολλές ποιο δυνατές ομάδες. Πρώτα θα πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο του Ομίλου και μετά θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Θα σας θυμίσω ότι η Ελλάδα και η Πορτογαλία πήρα το Ευρωπαϊκό. Κανείς δεν το πίστευε. Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο.

Αν υπάρξει αλλαγή στον σχηματισμό επειδή η Μπέτις παίζει με τρεις στην άμυνα: «Όχι. Δεν θ’ αλλάξει το σύστημα. Έχουμε μια φιλοσοφία και δεν την αλλάζουμε για κανένα αντίπαλο. Αλλαγές προσώπων θα υπάρξουν όχι όμως αλλαγές συστήματος».
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.