Από τη Ριζούπολη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στη φιέστα, που θα ακολουθήσει (19:00 Novasports2HD).

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στη φιέστα, που θα ακολουθήσει (19:00 Novasports2HD). Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κλείσουν θετικά την εφετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα, που τους έφερε ξανά στην κορυφή μετά από 24 χρόνια. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει αο τους παίκτες του τη νίκη, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο της Ριζούπολης, όπου θα γίνει η απονομή του τίτλου αναμένεται να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”, καθώς οι φίλαθλοι της Ένωσης θα κατακλύσουν τις εξέδρες.

Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι τραυματίας, καθώς επίσης και στον Μασούντ. Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Βράνιες και Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Χουλτ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Λιβάγια, Μπακασέτας και Χριστοδουλόπουλος θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.