Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Μιλάνο

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα έχουν τη δυνατότητα οι κάτοχοι διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγορά εισιτηρίων του αγώνα με τη Μίλαν που θα διεξαχθεί στο Σαν Σίρο την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
0
Νίκος Γαβαλάς
17/09/2018 • 19:46
Κόσμος Ολυμπιακού
  • shares
Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας δίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αγορά εισιτηρίων του αγώνα με τη Μίλαν που θα διεξαχθεί στο Σαν Σίρο την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει την Τρίτη και την Τετάρτη. 

Οπως διευκρίνισε η πειραϊκή εταιρία με ανακοίνωσή της, οι υπόλοιποι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Κάτι που θα διευκρινιστεί με νέα ανακοίνωση. Το μόνο σίγουρο είναι πως στις εξέδρες του Σαν Σίρο θα είναι έντονο το ερυθρόλευκο στοιχείο και τα εισιτήρια που δικαιούνται οι «Πειραιώτες», είναι βέβαιο πως θα εξαφανιστούν άμεσα.

Ακολουθεί η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUEμεταξύ των ομάδων MILAN - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "STADIO G.MEAZZA – SAN SIRO" την Πέμπτη 04/10/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Μιλάνο, ως εξής :
Την Τρίτη 18/09 έως Τετάρτη 19/09 (10:00 – 18:00), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς δυο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο.
Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς ή Διαβατηρίου. Για το δεύτερο εισιτήριο, εκτός από τα παραπάνω απαιτείται και η κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.
Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία των Εισιτηρίων Διαρκείας (είσοδος VIP) στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
Για τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας μας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.
Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα και επώνυμο με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο από την ιταλική αστυνομία σε όσους μεταβιβάσουν ή διορθώσουν το εισιτήριο τους.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.