"Ιστορική ευρωπαϊκή ομάδα ο Ολυμπιακός"

31/08/2018 • 18:55
Κίκε Σετιέν
  • shares
Τις πρώτες του εντυπώσεις από την κλήρωση που φέρνει την Μπέτις στον ίδιο όμιλο μαζί με Ολυμπιακό, Μίλαν και Ντουντελάνζ, μοιράστηκε ο προπονητής των Ανδαλουσιανών, Κίκε Σετιέν.

«Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Μίλαν εντυπωσιάζει, με την ιστορία της και τα ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτήσει και για εμάς θα αποτελέσει ένα κίνητρο. Την έχουμε αντιμετωπίσει σε ματς προετοιμασίας και τους είχαμε δυσκολέψει» ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να προσθέσει:

«Για τον Ολυμπιακό γνωρίζουμε λιγότερα πράγματα, αλλά είναι μία ιστορική ευρωπαϊκή ομάδα που αγωνίζεται είτε στο Champions League, είτε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διαθέτει ένα γήπεδο που βάζει μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Θα είναι ωραία να παίξουμε εκεί. Όμως, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να περάσουμε τη Μίλαν ή τον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε τη δυσκολία. Ελπίζω να καταφέρουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51