Εντυπωσιακή η Μέταλιστ (vid)

Αν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει το έργο του και αποκλείσει τη Ρούμπιν, τότε η αντίπαλος του στους «16» του Europa League θα είναι κατά... 99% η Μέταλιστ. Οι Ουκρανοί συνέτριψαν με 4-0 τη Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία και εξασφάλισαν ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Αν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει το έργο του και αποκλείσει τη Ρούμπιν, τότε η αντίπαλος του στους «16» του Europa League θα είναι κατά… 99% η Μέταλιστ. Οι Ουκρανοί συνέτριψαν με 4-0 τη Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία και εξασφάλισαν ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.
 
Η Μέταλιστ προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Τάισον (1′) και Κριστάλντο (37′, 41′), ενώ ο Ντέβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο «ζευγάρι» που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, με την προϋπόθεση νε ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε, η Άλκμααρ πήρε προβάδισμα έναντι της Άντερλεχτ.
 
Οι Ολλανδοί νίκησαν με 1-0 στην έδρα τους χάρη σε γκολ του Μάχερ από το 35′, αλλά η ρεβάνς των Βρυξελλών αναμένεται σε κάθε περίπτωση αμφίρροπη. Αντίθετα, πολύ δύσκολα είναι πλέον τα πράγματα για τον επίσης εκπρόσωπο της «χώρας της τουλίπας», Άγιαξ.
 
Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 τον «Αίαντα» στο Άμστερνταμ και πήρε σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εντυπωσιακή νίκη-μισή πρόκριση πανηγύρισε και η Ατλέτικο, που πέρασε απ’ το «Ολίμπικο» με το επιβλητικό 3-1 επί της Λάτσιο.
 
Λέγκια και Σπόρτινγκ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στη Βαρσοβία και θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της Λισαβόνας, όπως και η Βικτόρια Πλζεν με τη Σάλκε που έμειναν στο 1-1 στην Τσεχία.
 
Τα αποτελέσματα στους «32» του Europa League:
 
Άγιαξ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2
(59′ Γιανγκ, 85′ Ερνάντες)
 


Άλκμααρ-Άντερλεχτ 1-0
(35′ Μάχερ)
 


Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3
(19′ Κλόζε – 25′ Αντριάν, 37′, 63′ Φαλκάο)
 


Λέγκια Βαρσοβίας-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-2
(37′ Βαβρζίνιακ, 79′ Γκολ – 60′ Κάρικο, 88′ Σάντος)
 


Βικτόρια Πλζεν-Σάλκε 1-1
(22′ Νταριντά – 75′ Χούντελααρ)
 


Ζάλτσμπουργκ-Μέταλιστ Καρκίβ      0-4
(1′ Τάισον, 37′, 41′ Κριστάλντο, 90’+1′ Ντέβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.