Μαντσίνι: «Υπήρχε διαφορά, αλλά εμείς συνεχίζουμε..»

Την ποιοτική και κυρίως την αγωνιστική ανωτερότητα της Εθνικής Γαλλίας παραδέχθηκε ο προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά το φιλικό παιχνίδι στη Νίκαια εκτιμώντας πως σε ένα χρόνο από τώρα η "Σκουάντρα Αντζούρα"θα είναι σε επίπεδο κορυφής στο διεθνές στερέωμα

Την ποιοτική και κυρίως την αγωνιστική ανωτερότητα της Εθνικής Γαλλίας στο χθεσινοβραδινό φιλικό της Νίκαιας επί της Ιταλίας (3-1) παραδέχθηκε ο τεχνικός της «Σκουάντρα Αντζούρα» Ρομπέρτο Μαντσίνι μιλώντας αμέσως μετά το παιχνίδι, φροντίζοντας πάντως να μεταφέρει και την αισιοδοξία για την όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική ανάκαμψη της ομάδας του.

«Τώρα όντως φάνηκε μια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Γαλλία είναι πιο έτοιμη έχοντας μπροστά της συγκεκριμένο αγωνιστικό στόχο. Εμείς προσπαθήσουμε να δείξουμε τα σημεία όπου πρέπει να βελτιώσουμε και πιστεύω πως σε ένα χρόνο από τώρα θα είμαστε σε παρόμοιο υψηλό επίπεδο με τους αποψινούς αντιπάλους μας! Βλέπω καλή διάθεση κι όρεξη να ανασυνταχθούμε. Εκτιμώ πως στο διάστημα όπως το έχουμε οριοθετήσει θα είμαστε σε.. χρυσό επίπεδο..» τόνισε χαρακτηριστικά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.