Βελτιωμένη πρόταση σε Νίνη

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την Παρασκευή το απόγευμα νέα, ελαφρώς βελτιωμένη, πρόταση στον Σωτήρη Νίνη, προκειμένου ο 22χρονος μέσος να ανανεώσει τη συνεργασία του και να παραμείνει στους "πράσινους" και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την Παρασκευή το απόγευμα νέα, ελαφρώς βελτιωμένη, πρόταση στον Σωτήρη Νίνη, προκειμένου ο 22χρονος μέσος να ανανεώσει τη συνεργασία του και να παραμείνει στους “πράσινους” και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη συνάντηση που έγινε και στην οποία παρέστησαν ο εκπρόσωπος του διεθνή μέσου, Γιώργος Παθιακάκης, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, προτάθηκε στον νεαρό διεθνή άσο νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές που αγγίζουν τις 450.000 ευρώ ετησίως.

Αν και από την πλευρά του παίκτη ζητήθηκε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να δώσει την απάντησή του, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσει ο Νίνης στον Παναθηναϊκό. Η πρόταση της Πάρμα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, είναι καλύτερη από αυτή του “τριφυλλιού” και είναι γνωστή η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.