Αναστασιάδης: “Κάνουμε λάθη και τα πληρώνουμε” (vid)

Τα παιδαριώδη λάθη δεν έχουν επιτρέψει στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίσουν τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια, όπως τόνισε ο Αγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Novasports.

Τα παιδαριώδη λάθη δεν έχουν επιτρέψει στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίσουν τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια, όπως τόνισε ο Αγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Novasports και συγκεκριμένα στον Βαγγέλη Πήχα. Ο τεχνικός του “Αγιαξ της Ηπείρους” αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

“Κάνουμε λάθη και γι’ αυτό τα πληρώνουμε. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε αυτά τα παιδαριώδη λάθη που έχουν στοιχίσει αρκετούς πόντους και στοιχίζουν και στην ψυχολογία. Στεναχωριόμαστε κι εμείς, στεναχωριούνται τα παιδιά, στεναχωριέται και ο κόσμος… Στεναχωρούμε και τον κόσμο που έρχεται. Βλέπει βέβαια ότι γίνεται μια προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Και ίσως να δικαιούμαστε να πάρουμε, αλλά πιστεύω ότι με τέτοια λάθη, δεν δικαιούμαστε τίποτα παραπάνω. Χύνουμε το γάλα που λένε.

Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν χρειάζεται να πως εγώ ποιος είναι. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και πολύ καλή ομάδα. Πρέπει- όσο το δυνατόν γίνεται- να αποφύγουμε τα λάθη. Και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Αν γίνει αυτό, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν όμως επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, τότε δυστυχώς θα περάσει άλλη μια ημέρα άσχημη για εμάς. Έχουμε αρκετά προβλήματα. Με τραυματισμούς, με τιμωρίες και έχουμε μείνει και λίγοι, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Δουλεύουν πολύ, δεν έχω παράπονο. Το μόνο πρόβλημα είναι να αποφύγουμε αυτά τα παιδαριώδη λάθη που μας στοιχίζουν”.

Για το κλίμα μετά τον αποκλεισμό ο Αναστασιάδης τόνισε: Ήρθα για να δουλέψω, δεν ήρθα για να ασχοληθώ με αυτά τα πράγματα. Ο δικός μου τομέας είναι να προπονώ την ομάδα, να προσπαθώ να την έχω όσο γίνεται πιο έτοιμη. Τα αποτελέσματα, και τις νίκες και τις ήττες, άλλος τις αποφασίζει. Αν δεν θέλει η Παναγιά να μπουν τα γκολ αυτά, αν δεν θέλει να κάνουμε μια εύκολη πάσα, ή να γλυστρίσεις και να φας ένα γκολ από το πουθενά, αυτά δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Ούτε με τον Θεό θα τα βάλλουμε, ούτε με κανέναν .Εμείς κοιτάμε να προσφέρουμε, να δώσουμε ότι μπορεί ο καθένας και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Προσπαθούν, κάνουν αυτά που μπορούν να κάνουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.