Ο Μάρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τρίτη συνεχόμενη φορά στην καριέρα του, εξασφάλισε ο Βλάσης Μάρας, ο οποίος γίνεται ο πρώτος Έλληνας αθλητής της ενόργανης γυμναστικής που φτάνει σε ένα τέτοιο επίτευγμα.

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τρίτη συνεχόμενη φορά στην καριέρα του, εξασφάλισε ο Βλάσης Μάρας, ο οποίος γίνεται ο πρώτος Έλληνας αθλητής της ενόργανης γυμναστικής που φτάνει σε ένα τέτοιο επίτευγμα.

Ο Ελληνας πρωταθλητής “σφράγισε” εύκολα το εισιτήριο στην πρεμιέρα του προολυμπιακού τουρνουά, που πραγματοποιείται στο στάδιο “North Greenwich Arena” του Λονδίνου και αποτελεί παράλληλα test event για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μάρας συγκέντρωσε 85,315 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό (έδαφος: 13,850, πλάγιος ίππος: 13,433, κρίκοι: 13,900, άλμα: 15,600, δίζυγο: 13,866, μονόζυγο: 14,666) και εξασφάλισε ένα από τα τελευταία 28 εισιτήρια ήδη από την ολοκλήρωση του πρώτου προκριματικού γκρουπ.

Ο Μάρας είναι ως τώρα τέταρτος στην επιμέρους κατάταξη του μονόζυγου, ακόμη όμως κι αν προκριθεί στον τελικό της Παρασκευής, δεν πρόκειται να λάβει μέρος.

«Με το σπαθί του πηγαίνει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Βλάσης. Αυτό λέει πολλά, όμως δεν λέει και τίποτα, γιατί σημασία για μας δεν έχει η συμμετοχή, αλλά η διάκριση. Θέλουμε πολύ ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και ελπίζω να καταφέρει να το κατακτήσει αυτή τη φορά. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης.

Αύριο, την σκυτάλη παίρνουν οι γυναίκες. Οι Βάσω Μιλλούση και Λίνα Μητράκου θα αγωνιστούν στο σύνθετο ατομικό με σχεδόν βέβαιη την Ολυμπιακή πρόκριση (θα δοθούν 32 εισιτήρια σε αθλήτριες από 33 χώρες), αλλά μόνο μία εκ των δύο αθλητριών θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.