Κεκ: "Θέμα αυτοεποίθησης"

Ο τεχνικός της Ριέκα, Ματίας Κεκ, αφού τόνισε πως το 2-2 είναι δίκαιο αποτέλεσμα στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι παίκτες του έχασαν την αυτοεποίθησή τους.
24/11/2017 • 00:52
O Mατίαζ Κεκ.
  • shares
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες όπως εξήγησε ο Ματίας Κεκ για να συμπεράνει πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Στάθηκε όμως ιδιαίτερα στ οότι αρκετοί παίκτες του έχασαν την αυτοεποίθησή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ριέκα:

"Πιστεύω πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαμε κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και η ΑΕΚ στο δεύτερο. Το αποτέλεσμα είναι ρεαλιστικό νομίζω."

"Το θέμα είναι ότι δείξαμε τί μπορούμε να κάνουμε. Δυστυχώς οι παίκτες δεν έχουν αυτοπεποίθηση, κάποιοι ίσως δεν είναι σε καλή φόρμα. Το θέμα είναι ότι σταματούν να πιστεύουν στον εαυτό τους ορισμένοι."

"Στην Ευρώπη τα λάθη τιμωρούνται. Μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ σίγουρα θα εκμεταλλευτεί αυτό το λάθος. Η ποιότητα μας είναι σημαντική και μπορούμε να αποδώσουμε καλά αλλά το θέμα είναι ότι χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας."
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/06/2019 • 07:16

"Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!