Μένει στη Γιουνάιτεντ ο Ρομέρο

Ο Σέρχιο Ρομέρο όπως φαίνεται θα εξαντλήσει το συμβόλαιό με την Μάντσεστερ καθώς αυτό είναι και επιθυμία του Μουρίνιο. Σχεδόν έτοιμος για το Μουντιάλ!

Ο Σέρχιο Ρομέρο είναι ένας από τους τρεις τερματοφύλακες της Εθνικής Αργεντινής (Καμπαλέρο, Αρμάνι οι άλλοι δύο) παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο, αλλά και παρά το γεγονός ότι έχει μόλις επτά συμμετοχές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο περιθώριο της κλήσης του στην Εθνική ομάδα, ο Ρομέρο αποφάσισε να παραμείνει την Μάντσεστερ ώς το 2021 οπότε και λήγει το συμβόλαιό του παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα. Άλλωστε ο Μουρίνιο ήθελε την παραμονή του 31χρονου τερματοφύλακα στην ομάδα και γι’ αυτό και του ανανεώθηκε το συμβόλαιο.

Μάλιστα ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στο TyC Sports πως ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του στο σύλλογι για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. “Θα παραμείνω στην Μάντσεστερ. Ο Μουρίνιο δούλεψε σκληρά την ανανέωσή μου. Δε μπορώ να φύγω έτσι.. Αν η Γιουνάιτεντ έχει μια καλή προσφορά για μένα τότε θα με πουλήσει, αλλά δε νομίζω να γίνει αυτό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.