Κεκ: «Πολύ δυνατή η ΑΕΚ» (video)

22/11/2017 • 18:43
O Mατίαζ Κεκ.
  • shares
Ο τεχνικός της Ριέκα Ματίαζ Κεκ χαρακτήρισε δυνατή αντίπαλο την ΑΕΚ, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:


«Εμείς ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στην δική μας ποιότητα. Και είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε ποιοτικά»

Για το αν φοβάται κάτι από την ΑΕΚ:

«Αυτό είναι μια ερώτηση που θα την απαντήσουμε στα αποδυτήρια. Ξέρετε ποιες είναι οι αρνητικές και οι θετικές πλευρές. Εμείς τις ξέρουμε, αλλά δεν μπορώ να τις πω στα μίντια».

Για το αν θα ρισκάρει για να πάρει τη νίκη:

«Τι θα γίνει στο γήπεδο, το αφήνουμε γι αυτούς που θα παίξουν. Δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη για το ματς. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε καλά. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ θα ήθελε να τους αφήσουμε χώρους και να τους επιτρέψουμε να βγάλει την ποιότητα της. Αλλά θα προσπαθήσουμε να μην το κάνουμε».

Για τις απουσίες της ΑΕΚ:

«Τίποτα δεν είναι μυστικό. Και εμείς ξέρουμε για τις απουσίες της ΑΕΚ και η ΑΕΚ για μας. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και παρά τις απουσίες που έχει, μπορεί να κάνει καλό παιχνίδι. Την ΑΕΚ δεν την αποτελούν ένας ή δυο παίκτες, αλλά γενικώς είναι μια πολύ δυνατή ομάδα».
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.