Ξανά «κανονιέρης» ο Τιερί Ανρί

Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Τιερί Ανρί, ο οποίος ανακοινώθηκε και ξεκίνησε προπονήσεις.

Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Τιερί Ανρί, ο οποίος ανακοινώθηκε και ξεκίνησε προπονήσεις. Ο 34χρονος επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς για τους επόμενους δυο μήνες και θα αγωνιστεί τη Δευτέρα κόντρα στη Λιντς για το κύπελλο Αγγλίας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου Γάλλου επιθετικού, καθώς θέλει μια εναλλακτική λύση για την επιθετική γραμμή, καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τους επόμενους μήνες, τους Σαμάκ και Ζερβινιό, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Κόπα Άφρικα.

Ο Ανρί δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας για την επιστροφή του στην Άρσεναλ: «Είναι λίγο περίεργο, γιατί πριν λίγο καιρό συζητούσαμε για μια ενδεχόμενη επιστροφή και πλέον είμαι εδώ. Δεν ήταν σχεδιασμένο. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον Βενγκέρ. Σκέφτηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά δεν το είπε σε κανένα, ούτε καν σε εμένα. Η Άρσεναλ και εγώ έχουμε πάντα μια ερωτική σχέση, με κάποιες άσχημες ημέρες. Αγαπώ τον σύλλογο και χαίρομαι που επέστρεψα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Ίσως μερικοί να μην με πιστέψουν, όμως όταν είχα φύγει είχα κλάψει, όπως έκλαψα και για το άγαλμα. Πραγματικά είμαι χαρούμενος και θέλω να υπογραμμίσω πως είναι δύσκολο να πει κάποιος «όχι» στην Άρσεναλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.