Εκτός «μάχης» και ο Σαριέγκι

Ένα ακόμα πλήγμα για την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιοσού Σαριέγκι τέθηκε εκτός «μάχης» για τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Ένα ακόμα πλήγμα για την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιοσού Σαριέγκι τέθηκε εκτός «μάχης» για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Ο Βάσκος αμυντικός είχε ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, λόγω τραβήγματος στον τετρακέφαλο.

Ο έμπειρος αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει το ματς του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα περιμένει να δει τις επόμενες ημέρες την κατάσταση του Σαριέγκι, αν και όλα δείχνουν πως θα προφυλάξει τον παίκτη, εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε κατά την διάρκεια της προπόνησης στην αμυντική λειτουργία, δοκιμάζοντας τους Βύντρα και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Σχετικά με την αγωνιστική διάταξη του Παναθηναϊκού, ο Πορτογάλος θα κάνει δοκιμές το Σάββατο, ενώ αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1.

Ο Καπίνο θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαρίνος και Σπυρόπουλος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Βιτόλο και Σιμάο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Κουίνσι και Ζέκα θα αγωνιστούν στα άκρα, με τον Κλείτον πίσω από τον Λέτο, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την Παρασκευή, την προετοιμασία τους για το ματς του ΟΑΚΑ, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι Κουίνσι και Ρούντολφ προπονήθηκαν κανονικά και αναμένεται να βρεθούν στην αποστολή του “τριφυλλιού”. Το πρόγραμμα προέβλεπε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Νίνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.