Πρόστιμο σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο θα πληρώσει τα συνθήματα των οπαδών του ο ΠΑΟΚ ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στο Περιστέρι για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον ΑΓΟΡ Ρεθύμνου.

Με πρόστιμο θα πληρώσει τα συνθήματα των οπαδών του ο ΠΑΟΚ ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στο Περιστέρι για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον ΑΓΟΡ Ρεθύμνου. Παράλληλα ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή έγγραφης σύστασης στον Γιάννη Γκαγκαλούδη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:
Μαρούσι

Επιβάλλει στον καλαθοσφαιριστή της Γ.Σ Αμαρουσίου ΚΑΕ κ. Ιωάννη Γκαγκαλούδη για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα ποινή έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στο τύπο.

Περιστέρι

1) Απαλλάσσει την Γ.Σ. Περιστερίου ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών στους διαιτητές του αγώνα, παράπτωμα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Ρέθυμνο ΚΑΕ που διεξήχθη στις 17-12-2011 και
2) Επιβάλλει στην Γ.Σ. Περιστερίου ΚΑΕ για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικά για το άθλημα χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα.

ΠΑΟΚ

Επιβάλλει στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για το υβριστικό σύνθημα περιορισμένης έντασης χρηματικό πρόστιμο επτακοσίων (700,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Α.Ο. Κολοσσός Ρόδου ΚΑΕ που διεξήχθη στις 17-12-2011.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.