Παπαστεργίου: «Η έδρα μας δίνει άλλο… αέρα»

Το «3Χ3» στο «Νίκος Σαράφης» θα επιχειρήσει να κάνει την Κυριακή κόντρα στον Πιερικό η Αναγέννηση Επανομής, μετά τις επιτυχίες με Ηρακλή Ψαχνών και Βύζαντα Μεγάρων και ύστερα από την ήττα που προηγήθηκε στη Βέροια.

Το «3Χ3» στο «Νίκος Σαράφης» θα επιχειρήσει να κάνει την Κυριακή κόντρα στον Πιερικό η Αναγέννηση Επανομής, μετά τις επιτυχίες με Ηρακλή Ψαχνών και Βύζαντα Μεγάρων και ύστερα από την ήττα που προηγήθηκε στη Βέροια.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ, Δημήτρης Παπαστεργίου, που είναι Κατερινιώτης στην καταγωγή, με δηλώσεις στο epanomifc.gr ανέφερε: «Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Πιερικό, αφού αποτελεί σταθερή αξία στη Β’ Εθνική και έχει δυναμική. Είμαστε ισόβαθμοι ως τώρα και η καμπή είναι κομβική. Θέλουμε μόνο τη νίκη, να συνεχίσουμε τις επιτυχίες στην έδρα μας. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Στη Βέροια φανήκαμε κουρασμένοι, γιατί μεσοβδόμαδα παίξαμε στον Εύοσμο. Τώρα είχαμε παραπάνω μέρες ανασύνταξης και ίσως αυτό μετρήσει, γιατί ο Πιερικός έπαιξε την Τετάρτη στο Κύπελλο, ένα δύσκολο αγώνα και σε ένα βαρύ τερέν. Άρα ίσως η διαφορά γίνει στη… φρεσκάδα των δυο ομάδων. Επίσης, η έδρα μας δίνει άλλο… αέρα και ώθηση. Ως τώρα έχουμε καλή συγκομιδή, με τρεις νίκες σε πέντε ματς, αν και βάσει εμφάνισης μπορούσαμε να μην χάσουμε στις Σέρρες. Στη Βέροια απλά ήμασταν κατώτεροι της περίστασης».

Για να συμπληρώσει ο πρώην μεσοαμυντικός των ΠΑΟΚ, Θερμαϊκού, Δόξας Δράμας, Νίκης Βόλου και Ποντίων Κατερίνης: «Δεν έχει σημασία για μένα που κατάγομαι από την Πιερία και που είμαι ένας από τους λίγους Κατερινιώτες που δεν έπαιξε ποτέ στον Πιερικό. Είμαι στην Επανομή και μετρά μόνο να νικήσει η ομάδα μου. Φέτος μετέχουμε σε δύσκολη κατηγορία και αποκλειστικός μας στόχος είναι η σωτηρία, κάθε τι παραπάνω θα είναι ένα ευχάριστο… μπόνους. Το ατού μας είναι τα καλά αποδυτήρια και το «δέσιμο» ανάμεσα σε παίκτες και τεχνικό τιμ. Επίσης, είμαστε φιλόδοξη και όχι κορεσμένη ομάδα».

Ερωτηθείς για τα φετινά φαβορί και τις προσωπικές φιλοδοξίες του, ο Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε: «Ως τώρα ευχάριστες εκπλήξεις με εντυπωσιακή πορεία είναι αναμφίβολα Πλατανιάς και Γιαννιτσά. Ωστόσο είναι νωρίς και εκτιμώ ότι τα τρία βασικά φαβορί είναι Πανθρακικός, ΑΕΛ και Βέροια. Όσο για μένα, θέλω να κάνω μια ‘γεμάτη’ σεζόν και να αναδειχθώ μέσω της Επανομής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.