Αποχωρεί από τη Ρεάλ ο Ράντολφ

Στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Άντονι Ράντολφ.

Στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Άντονι Ράντολφ. Ο πολυσύνθετος Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με Σλοβενία και Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη σεζόν δεν θα συνεχίσει στη Μαδρίτη, μιας και η απόφαση του «διαζυγίου» μοιάζει ειλημμένη. 

Ο Ράντολφ μετακόμισε στη Μαδρίτη το 2017 μετά από μια εντυπωσιακή ρούκι σεζόν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, στην οποία γέμισε τη στατιστική του 14.5 πόντους, 6.0 ριμπάουντ, 1.2 κλεψίματα, 1.2 ασίστ και 0.9 κοψίματα. 

Η πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ είχε αξιόλογα νούμερα (10.2 πόντοι με 36.7% τρίποντο, 5.1 ριμπάουντ), εντούτοις την δεύτερη ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στον ώμο και είδε όλα τα στατιστικά του να υποχωρούν (8.2 πόντοι, 31.1% τρίποντο, 3.8 ριμπάουντ). 

Επιπλέον, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του 29χρονου φόργουορντ παραμένει ζήτημα, αφού δεν τον βοηθά καθόλου να παρουσιάζεται σταθερός αλλά να έχει πάρα πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση του. 

Όπως και να έχει, αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν στην αγορά θα κυκλοφορεί ένας πολυσύνθετος και σούπερ αθλητικός πάουερ φόργουορντ, την στιγμή που ο Ολυμπιακός αναζητά έναν τέτοιο για τη θέση πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη και ο Παναθηναϊκός πολύ πιθανόν να ψάξει τον αντικαταστάτη του Κρις Σίνγκλτον, ο οποίος οδεύει προς τη Φενέρμπαχτσε. 

Ίδωμεν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.