«Καθάρισε» και τον Φωκικό ο Πλατανιάς!

Την πέμπτη νίκη του σε έξι αναμετρήσεις στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο εντυπωσιακός Πλατανιάς, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 του Φωκικού και παραμένει στην κορυφή της κατάταξης.

Την πέμπτη νίκη του σε έξι αναμετρήσεις στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο εντυπωσιακός Πλατανιάς, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 του Φωκικού και παραμένει στην κορυφή της κατάταξης. Αντίθετα, η ομάδα της Άμφισσας παραμένει δίχως νίκη στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Πλατανιάς επέβαλε αρχικά το ρυθμό του και αναζήτησε το γρήγορο γκολ, το οποίο πράγματι ήρθε στο 22′. Στο λεπτό εκείνο, ο Μαραγκουδάκης κέρδισε πέναλτι αφού ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Χάχαλη και ο Μιρτσέτα ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα, πετυχαίνοντας το τρίτο φετινό τέρμα του.

Ο Φωκικός ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή του και ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν επικίνδυνος για την εστία της ομάδας των Χανίων, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία καθώς στο 80′ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Ναζλίδη «σφραγίζοντας» την κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Θεοδωρέλης, Πότσι (91′ Μανουσάκης), Μιρτσέτα (71′ Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (86′ Τσεσμελής), Δράμι.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Χάχαλης, Χαλούλος, Δημητρίου, Δημήτρης, Σιάκκας, Κωστόπουλος, Δήμας (31′ Νικόλτσης), Στόικος, Σκαρίμπας (66′ Μπουλούλης), Καλλέργης (78′ Φαρμάκης), Φροξυλιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.