Συμφωνία με Βατσινά…

Αρκετή δουλειά είχε τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του ΟΦΗ, ωστόσο φαίνεται πως οι... τρύπες αρχίζουν να κλείνουν σιγά σιγά. Την Πέμπτη η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τους αδελφούς Βατσινά για την υπογραφή ενός νέου συμφωνητικού.

Αρκετή δουλειά είχε τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του ΟΦΗ, ωστόσο φαίνεται πως οι… τρύπες αρχίζουν να κλείνουν σιγά σιγά. Την Πέμπτη η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τους αδελφούς Βατσινά για την υπογραφή ενός νέου συμφωνητικού.


Συγκεκριμένα οι πρώην μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ θα λάβουν σε δύο δόσεις τους πρώτους δύο μήνες της νέας χρονιάς 300.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα από τη πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών -περίπου 480.000 ευρώ- θα τα λάβουν το 2013.


Εκτός από το συγκεκριμένο θέμα, οι Κρητικοί…. απαλλάχθηκαν από τον Σουλεάπ, καθώς η FIFA ενημέρωσε την ΠΑΕ πως αποσύρει την ποινή αφαίρεσης των έξι βαθμών. Επίσης πήραν τα χρήματα τους και οι Πέερσμαν, Ερέρα, Μανούσου, Ταραλίδη, Κοστόφσκι, οι οποίοι είχαν κερδίσει τις προσφυγές που είχαν κάνει, ενώ ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του Οργκανίστα για τα χρήματα που πρέπει να λάβει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.