«Μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα»

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Κρίστιαν Χάιντελ, εμφανίστηκε ενημερωμένος για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Σάλκε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα.
14/02/2017 • 11:24
Κρίστιαν Χάιντελ, Σάλκε
  • shares
Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Κρίστιαν Χάιντελ, εμφανίστηκε ενημερωμένος για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Σάλκε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα. Οι Γερμανοί φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο αποτελεί στόχο για τους ίδιους.

«Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, να πάμε βήμα-βήμα, να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Έχουμε ακόμα την ευκαιρία να μετατρέψουμε μία δύσκολη σεζόν σε καλύτερη, μέσα από την πορεία μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει μία καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα του ΠΑΟΚ και γι' αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να το αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο Χάιντελ.
13/12/2017 • 07:11

Ρουτίνα τα γκολ στο Ρόττερνταμ. Με μεγαλύτερη αξία σε Μπριζ, Μόναχο (video)

Το παραγωγικό κομμάτι παρουσιάζει ενδιαφέρον προσφέροντας μάλλον ασφαλείς ιδέες στο σημερινό κουπόνι από τα παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Ολλανδία και τις διοργανώσεις κυπέλλου σε Ιταλία, Βέλγιο.

07/12/2017 • 16:25