Αγωγή Σκόρδα κατά της Λέσχης

Αγωγή εναντίον της Λέσχης Φίλων Αρη , κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λάμπρος Σκόρδας, με την οποία επί της ουσίας ζητά την ακύρωση των διαδικασιών της 22ας Μαϊου. Διαδικασίες από τις οποίες προήλθε η εκλογή της παρούσας διοίκησης της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Αγωγή εναντίον της Λέσχης Φίλων Αρη , κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λάμπρος Σκόρδας, με την οποία επί της ουσίας ζητά την ακύρωση των διαδικασιών της 22ας Μαϊου. Διαδικασίες από τις οποίες προήλθε η εκλογή της παρούσας διοίκησης της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Αμεσα υπήρξε απάντηση από τη Λέσχη:
«Σήμερα την 21-11-2011 και περί ώρα 13.25 αρμόδιος δικαστικός επιμελητής επέδωσε στο Σωματείο της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ επί της οδού Παπαναστασίου αγωγή των Χαράλαμπου Σκόρδα και Ισαάκ Ξανθόπουλου κατά της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.

Με την ως άνω αγωγή ζητείται:
1)      Η ακύρωση των διαδικασιών της έκτακτης ΓΣ του Σωματείου «ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ», η οποία ελήφθη στις 22 Μαΐου 2011 με περιεχόμενο να δοθεί η εντολή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου να συμμετάσχει και να ψηφίσει στις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου αυτής υπέρ των μελών του συνδυασμού «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», ως αντιβαίνουσα στο Νόμο και στο Καταστατικό της εταιρείας για τους λόγους που αναλυτικώς εκτίθενται στο ιστορικό της παρούσας.


2) Να διαταχθεί το Σωματείο, από το Δικαστή Μονομελούς Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, να προσκομίσει και να επιδείξει κατά τη συζήτηση
– τον εκλογικό κατάλογο
– το πρωτόκολλο ψηφοφορίας της εκλογικής διαδικασίας κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 22 Μαΐου 2011
– την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που αφορά στον τακτικό έλεγχο του ταμείο του Σωματείου για το Δεύτερο εξάμηνο του έτους 2010
– την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που αφορά στον έκτακτη έλεγχο του ταμείου του Σωματείου, ο οποίος διενεργήθηκε με αφορμή την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11ης-22ας Μαΐου 2011
– τα στελέχη των αποδείξεων καταβολών που αφορούν στις εισφορές των 4.775 μελών που περιείχε ο εν λόγω εκλογικός κατάλογος ως ταμειακώς τακτοποιημένα
– το αντίγραφο του Τραπεζικού λογαριασμού που τηρεί το Σωματείο, από τον οποίο προκύπτει η κατάθεση των χρηματικών ποσών το λογαριασμό αυτό που αντιστοιχούν στις εισφορές των 4.775 ταμειακώς τακτοποιημένων μελών.

Κατόπιν τούτων ενημερώνουμε – υπενθυμίζουμε στα μέλη μας:
1)    Το Σωματείο μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους Δικαστικούς Λειτουργούς της.
2)    Το αίτημα της ως άνω αγωγής στοχεύει ρητά στην ακύρωση όλων των νόμιμων διαδικασιών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου, του Προεδρείου της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 11 Μαΐου 2011 και της Εφορευτικής Επιτροπής, στην ακύρωση του παρόντος και ήδη υφισταμένου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με επακόλουθες τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις.
3)    Το αίτημα της ως άνω αγωγής θέτει σε αμφισβήτηση την καταστατική λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου, του Προεδρείου της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 11 Μαΐου 2011, της Εφορευτικής Επιτροπής και ήδη πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
4)    Το Σωματείο μας αποκρούει το ως άνω δικόγραφο και τους λόγους που αυτό επικαλείται ως άκρως προσχηματικά, αστήρικτα και αβάσιμα, πέραν κάθε έννοιας σεβασμού του Σωματείου μας και των διάφανων διαδικασιών που αυτό τηρεί και ακολουθεί πιστά σύμφωνα με το Νόμο και την καταστατική του λειτουργία.
5)    Υπενθυμίζουμε ότι η ιδιότητα του Χαράλαμπου Σκόρδα έχει τεθεί σε αμφισβήτηση και περαιτέρω σε διαγραφή του από το Σωματείο, κατόπιν πρότασης συγκεκριμένου μέλους του Σωματείου και υπερψήφισης της πρότασης από τα παριστάμενα μέλη κατά την τακτική Γενική Συνέλευση στις 22-6-2011 (497 υπέρ και 15 κατά).
6)    Θέτουμε στην κρίση των μελών μας την κατάθεση και επίδοση της ως άνω αγωγής κατά του Σωματείου μας, της εν γένει εύρυθμης λειτουργίας του και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
7)    Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, όπως επιτάσσει ο Νόμος, η λογική και ο υπεύθυνος ρόλος που μας έχει ανατεθεί ως ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν παρέλκυση από τα ζωτικά θέματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το ποδοσφαιρικό μας τμήμα επιζητώντας δημοσιότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.