Συλλέκτης Ποδοσφαιρικών Εμπειριών (video)

Τι γυρεύει ένας Ουαλός στην «Αστάνα Αρένα»; Ο κύριος Τιμ Τζόνσον ταξίδεψε από την Ουαλία έως το Καζακστάν προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αστάνα με τον Ολυμπιακό!
Νίκος Γαβαλάς
03/11/2016 • 17:14
Τζόνσον
  • shares
Τι γυρεύει ένας Ουαλός στην «Αστάνα Αρένα»; Ο κύριος Τιμ Τζόνσον ταξίδεψε από την Ουαλία έως το Καζακστάν προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αστάνα με τον Ολυμπιακό! Ναι, ακούγεται παράξενο, άλλα έχει εξήγηση η παρουσία του κ. Τζόνσον στην Αστάνα: πατώντας το πόδι του στο Καζακαστάν, έφθασε τις 51 ευρωπαϊκές που έχει επισκεφθεί για να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα διοργάνωσης της UEFA. Και του απομένουν μόλις τρεις για να συμπληρώσει τη συλλογή του από ποδοσφαιρικές εμπειρίες σε όλες τις χώρες που μετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA.

Τον συναντήσαμε λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στην «Αστάνα Αρένα». Όπως είπε στην κάμερα του novasports.gr, στην Ελλάδα έχει ταξιδέψει δύο φορές προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες του Ολυμπιακού με την Σοσό και της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη!

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Τζόνσον τόνισε: «Είμαι από την Ουαλία και βρίσκονται στην Αστάνα για να παρακολουθήσω το παιχνίδι της Αστάνα με τον Ολυμπιακό. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω ταξιδέψει σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή είναι η 51η. Ξεκίνησα βλέποντας την Ουαλία, μετά την Κάρντιφ και στη συνέχεια τη Σέλτικ, καθώς εκείνα τα χρόνια ήταν δύσκολο να βρεις και να ακολουθήσεις άλλες ομάδες. Ήταν δύσκολο γιατί τα ματς ήταν την ίδια ώρα και μέρα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.