Θεοδωρίδης: «Δεν μας λέρωσαν ούτε μας λάσπωσαν»

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου, μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκα για οριστικό υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στη Φoύτμπολ Λιγκ παραχώρησε την Τετάρτη ο πρόεδρος της σερραϊκής ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ήταν επιθετικός.

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου, μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκα για οριστικό υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στη Φoύτμπολ Λιγκ παραχώρησε την Τετάρτη ο πρόεδρος της σερραϊκής ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ήταν επιθετικός.

«Τιμώρησαν τις δυο ομάδες που δεν ήταν μπλεγμένες. Μας έχει μείνει ένα μεγάλο γιατί. Με τον τρόπο αυτόν έδειξαν ότι θέλουν ομάδες υποδεέστερες στη Σούπερ Λίγκα. Για μένα, με την απόφασή τους έβαλαν ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε βρει ποιος φταίει για όλα αυτά. Φτάσαμε στο σημείο να λένε ότι έφταιξε ο αέρας που στο πρώτο μέρος χάναμε 2-0 και στο δεύτερο νικήσαμε 4-2. Καταλαβαίνετε πόσο σχεδιασμένα ήταν όλα. Ο Πανσερραϊκός δεν έπεσε αγωνιστικά. Ήρθαν πολύ λίγα στο φως της δημοσιότητας. Μπορεί να κατάφεραν ό,τι κατάφεραν, αλλά ένα δεν κατάφεραν. Να μας λερώσουν και να μας λασπώσουν. Και γι’ αυτό ο κόσμος να είναι υπερήφανος» είπε ο Θεοδωρίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του Παύλου Δημητρίου στον πάγκο του Πανσερραϊκού. «Δώσαμε την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο δικό μας, που αξίζει όσο κανένας άλλος, να είναι προπονητής του Πανσερραϊκού. Τόσο καιρό δεν τοποθετήθηκα για το θέμα του προπονητή. Ήθελα να το κάνω εδώ, μπροστά σας, στις Σέρρες. Προπονητής είναι και θα παραμείνει ο Παύλος Δημητρίου. Πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε όλοι μας. Μακάρι, όταν είχε φύγει ο Κοκότοβιτς, να είχε μείνει πρώτος προπονητής ο Δημητρίου. Αν είχε μείνει τότε, η ομάδα θα είχε σωθεί» είπε, ενώ σχετικά με τον Γιόσου Ουρίμπε και το πρόωρο «διαζύγιο» τόνισε ότι «παρόλο που είχε καλό βιογραφικό, το χρονικό διάστημα που ήταν στην ομάδα δεν μας άφησε ικανοποιημένους. Έπρεπε να κάνουμε μια αλλαγή. Παρότι δεν το συνηθίζει ο Πανσεραϊκός, όταν είναι απαραίτητο, το κάνουμε».

Σε άλλο σημείο, ο Θεοδωρίδης ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους, αφού, όπως είπε, οι… αταξίες έχουν κόστος, γεγονός που θα εξοντώσει το σύλλογο. «Αν είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να υπάρχουν λέιζερ, να ανάβουμε πυρσούς, να αναρτούμε πανό, αυτά θα έχουν κόστος. Με νύχια και με δόντια κρατάμε την ομάδα. Αν δεν αναγνωρίζουν αυτό που κάνουμε, θα υπάρχουν προβλήματα. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές, εμείς κάνουμε τη θυσία. Δεν μπορεί ο κόσμος να έρχεται και να πετάει το μπουκάλι στον διαιτητή. Δεν χρειάζεται να βρίζουμε, να απειλούμε. Δεν κερδίζουμε τίποτα. Να σεβαστούμε την ομάδα, να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο και να περιφρουρήσουμε τον αγωνιστικό χώρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.