Νίκησε ο Αρης στο μπέϊζ μπολ

Εντυπωσιακό θέαμα, ανατροπές στο σκορ, δύναμη και πάθος από τους αθλητές επεφύλασσε η αναμέτρηση μπεϊ μπολ ανάμεσα στον Αρη και το Μαρούσι 2004 που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο των Ταγαράδων.

Εντυπωσιακό θέαμα, ανατροπές στο σκορ, δύναμη και πάθος από τους αθλητές επεφύλασσε η αναμέτρηση μπεϊ μπολ ανάμεσα στον Αρη και το Μαρούσι 2004 που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο των Ταγαράδων. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 15-9, κάνοντας καθοριστικό βήμα για την είσοδό τους στα playoffsτου πρωταθλήματος. Η νίκη για τους κιτρίνους αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς πως κέρδισαν μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες του αθλήματος στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως το Μαρούσι προηγήθηκε με 0-3, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική με το σκορ να φτάνει στη μεγαλύτερή του διαφορά στο τέλος της β΄ περιόδου (9-3).
Οι περίοδοι (με πρώτη τη φιλοξενούμενη ομάδα): 3-0, 0-9, 4-2, 0-0, 0-1, 0-0, 2-1, 0-2, 0- -.
Μιλώντας στο Novasports.gr, o προπονητής και παίκτης του Αρη, Στράτος Καδόγλου, επισήμανε: «Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το οποίο ευχαριστηθήκαμε, μετά από αρκετό καιρό απραξίας. Πλέον, είμαστε ένα βήμα πριν τα playoffs και πάμε στη Πάτρα και στην Αθήνα το επόμενο Σαββατοκύριακο για να σφραγίσουμε αυτή την επιτυχία».
Από την πλευρά του ο Αντώνης Λεμπέσης, τόνισε: «Πολύ όμορφο παιχνίδι στο γήπεδο των Ταγαράδων της παγωμένης Θεσσαλονίκης στην οποία ήρθαμε για το καλύτερο δυνατό. Το μπέϊζ μπολ αποδεικνύει καθημερινά πως κάνει βήματα προόδου και νομίζω πως σαν άθλημα, επειδή ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του έλληνα, έχει πολύ μέλλον στη χώρα μας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.