Πονηρός… ο Προβατίδης!

Πρεμιέρα με νίκη έκανε στη Φούτμπολ Λιγκ ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Διαγόρα στο γήπεδο του Ευόσμου.

Πρεμιέρα με νίκη έκανε στη Φούτμπολ Λιγκ ο Αγροτικός Αστέρας,  ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Διαγόρα στο γήπεδο του Ευόσμου. Δίκαιη η επικράτηση των γηπεδούχων καθώς ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, την οποία παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Θεσσαλονικείς αφού στο 14′ ο Προβατίδης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού. Ο νεαρός επιθετικός είδε ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας, που είχε επιχειρήσει έξοδο, γλίστρισε και έπεσε στο έδαφος και δεν έχασε την ευκαιρία να τον «κρεμάσει» φανερώνοντας την οξυδέρκειά του αλλά και την εκτελεστική του δεινότητα.

Η νεανική ομάδα της Θεσσαλονίκης διατήρησε τον έλεγχο ως και τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου και δεν απειλήθηκε από τους Ροδίτες.

Ωστόσο, από το 70′ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και πήραν εκείνοι τα ηνία του αγώνα. Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς βγήκαν μπροστά αναζητώντας το τέρμα της ισοφάρισης όμως οι «σταχυοφόροι» κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και φυσικά και τη νίκη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Γ. Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Προβατίδης, Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης, Πετρίσεβιτς, Οκουμούσης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Πουλόπουλος, Μουσταφίδης, Μασάδο, Βουκαΐλοβιτς, Ματεντζίδης, Αυγενικού, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μπακάλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.