Επιασαν δουλειά στο Γενκ

Στην πρώτη προπόνηση επί βελγικού εδάφους, ο Πέδρο Μαρτίνς ασχολήθηκε κυρίως με θέματα τακτικής, καθώς το Σαββατοκύριακο η ομάδα του Πειραιά θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες.

Το βάρος στην τακτική έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού επί βελγικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» εγκαταστάθηκαν στο Γκενκ το μεσημέρι της Παρασκευής και το απόγευμα πάτησαν τον αγωνιστικό του αθλητικού κέντρου της πόλης, το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι. 
Ο Πορτογάλος τεχνικός ασχολήθηκε κυρίως με θέματα τακτικής, καθώς το Σαββατοκύριακο η ομάδα του Πειραιά θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες. Όπως και στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, ο Μαρτίνς δούλεψε στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με ταχύτητα.
Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο με αντίπαλο την ερασιτεχνική, Τεσέντερλο στο Τες Σπορτ Σέντρουμ. Θα αρχίσει στις 8μμ. ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports2HD.
Την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Εουπεν που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Βελγικού πρωταθλήματος. Το δεύτερο, επί βελγικού εδάφους φιλικό ματς θα γίνει στο Κέρβεγκ Στάντιουμ, θα αρχίσει στις 2μμ. και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports2HD.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.