Αιχμές για τον Ποτσετίνο από τον Αλντερβάιρελντ

Ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ έχει κριτικάρει την «αδικαιολόγητη» απόφαση, σύμφωνα με τον παίκτη, του προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, να τον αφήσει εκτός ομάδας σε μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν.

Ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ έχει κριτικάρει  την «αδικαιολόγητη» απόφαση, σύμφωνα με τον παίκτη, του προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, να τον αφήσει εκτός ομάδας σε μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν.
Ο 29χρονος Βέλγος βρήκε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής μέσα στο 2018, αν και ο Ποτσετίνο, αρνήθηκε ότι αυτό είχε να κάνει με την άρνηση του παίκτη να υπογράψει νέα συμφωνία με τους Λονδρέζους. 

Ο Αλντερβάιρελντ ξεκίνησε σε μόλις τρία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ από τον Ιανουάριο και μετά, αλλά βρήκε χρόνο συμμετοχής στο Βέλγιο με το οποίο έπαιξε σε 6 παιχνίδια, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει την 3η θέση, την καλύτερη στην ιστορία του στο Παγκόσμιο κύπελλο. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλντερβάιρελντ, αλλά οι Σπερς αξιώνουν σχεδόν 80 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσουν στην μετακίνηση του παίκτη.
Μιλώντας μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Αλντερβάιρελντ είπε: 

«Ήμουν πολύ επικεντρωμένος σε αυτό το τουρνουά. Ήθελα να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, απέδειξα ότι η περίοδος πριν από το Μουντιάλ, στην οποία δεν είχα παίξει – για οποιοδήποτε λόγο – ήταν αδικαιολόγητη», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο Ποτσετίνο.
«Ήθελα να δείξω ότι είμαι ακόμη ο ίδιος Τόμπι, όπως και τον Νοέμβριο».κατέληξε στις δηλώσεις του ο 29χρονος αμυτνικός.

Οι Σπέρς έχουν πεισμώσει να κρατήσουν τον Αλντερβάιρελντ στην ομάδα,  εκτός και αν η Γιουνάιτεντ ανταποκριθεί στην τιμή πώλησης που όρισε ο σύλλογος, αλλά γνωρίζουν ότι το όφελος θα περιοριστεί δραματικά το επόμενο καλοκαίρι.

Σε 12 μήνες θα ενεργοποιηθεί μία ρήτρα στο συμβόλαιο του που θα επιτρέψει στον παίκτη να φύγει για μόλις 25 εκατομμύρια λίρες, κάτι που οι Σπερς επιθυμούν να αποφύγουν και προσπαθούν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις μαζί του για μια νέα συμφωνία.
Η Αλντερβάιρελντ δεν θέλησε να πάρει θέση για το μέλλον του: «Έχω ακόμη συμβόλαιο δύο ετών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.