Το ημερολόγιο του ρεπόρτερ του Ολυμπιακού (5η ημέρα)

Ημέρα γενεθλίων του Πέδρο Μαρτίνς ήταν η 17η Ιουλίου του 2018. Ο κόουτς έκλεισε 48 χρόνια ζωής. Αλλά σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη για εκείνον ημέρα, παρέμεινε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του.

Ημέρα γενεθλίων του Πέδρο Μαρτίνς ήταν η 17η Ιουλίου του 2018. Ο κόουτς έκλεισε 48 χρόνια ζωής. Αλλά σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη για εκείνον ημέρα, παρέμεινε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του, προσέχοντας ξανά κάθε λεπτομέρεια στις δύο προπονήσεις που έκαναν οι παίκτες του την Τρίτη, στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ.

Ο Πορτογάλος έριξε ξανά το βάρος στην τακτική. Η πίεση στον αντίπαλο όταν χάνεται η μπάλα, είναι ένα στοιχείο το οποίο δουλεύει πολύ. Όπως και η ταχύτητα της μεταφοράς της μπάλας από την άμυνας προς την επίθεση. Επίσης, θέλει να ασχοληθεί ιδιαίτερα και την ολοκλήρωση των φάσεων.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα έχει το τρίτο, επί βελγικού εδάφους, φιλικό ματς. Θα ταξιδέψουμε περίπου 30 λεπτά για να φθάσουμε από το Γκενκ στο Μπέρινγκεν όπου θα διεξαχθεί το ματς, αφού η έδρα της Σιντ Τρούιντεν έχει συνθετικό χλοοτάπητα.  

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD. Και μόλις ολοκληρωθεί, θα επικοινωνήσουμε με την υπηρεσία live facebook μέσω του επίσημου λογαριασμού του novasports.gr στο facebook.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.