Έτοιμη για την πρώτη της μετεγγραφή η Τότεναμ

Ο Τζον Γκρίλις είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους Βρετανούς παίκτες. Οι συζητήσεις της Τότεναμ με την Άστον Βίλα βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με τη μετακόμιση του 22χρονου από το Μπέρμινχαμ στο Λονδίνο.

Ο Τζον Γκρίλις είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους Βρετανούς παίκτες. Οι συζητήσεις της Τότεναμ με την Άστον Βίλα βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με τη μετακόμιση του 22χρονου από το Μπέρμινχαμ στο Λονδίνο.  

Σύμφωνα με πηγές του Sky
, η τιμή πώλησης του παίκτη κυμαίνεται από 35 έως 45 εκατομμύρια ευρώ.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Στιβ Μπρους είχε δηλώσει αποκλειστικά στο Sky Sports News, ότι οι πωλήσεις παικτών είναι αναπόφευκτη λόγω των συνεχιζόμενων οικονομικών προβλημάτων στην Άστον Βίλα. 
«Ας είμαστε ανοικτοί και ειλικρινείς, ίσως χρειαστεί να λάβουμε αποφάσεις που ίσως να μην είναι εύκολες, πρέπει να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα» δήλωσε ο Μπρους.

«Υπάρχουν παίκτες που δεν θέλω να δοθούν και ένας από αυτούς είναι ο Τζάκ (Γκρίλις). Όμως έχουμε οικονομικά προβλήματα, οπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη λήξη των μετεγγραφών».

Προϊόν των ακαδημιών της Άστον Βίλα ο Γκρίλις παρά τα 22 του χρόνια, έχει αρκετή εμπειρία, αφού μετράει 149 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (110 με την Άστον Βίλα και 39 με τη Νοτς Κάουντι).
Ο Γκρίλις σκόραρε 3 φορές σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα,  αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσε την ομάδα να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ. Στον τελικό του Γουέμπλεϊ ηττήθηκε με 1-0 από την Φούλαμ. Να υπενθυμίσουμε ότι η Τότεναμ δεν έχει αποκτήσει κάποιον παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.