Δεν είναι το τέλος, είναι μονάχα η αρχή…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην τα κατάφερε στον τελικό του Ρότζερς Καπ καθώς ηττήθηκε από τον τεράστιο Ράφαελ Ναδάλ με 2-0 σετ αλλά μόνο λύπη δεν θα πρέπει να του φέρνει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην τα κατάφερε στον τελικό του Ρότζερς Καπ καθώς ηττήθηκε από τον τεράστιο Ράφαελ Ναδάλ με 2-0 σετ αλλά μόνο λύπη δεν θα πρέπει να του φέρνει αυτό το αποτέλεσμα. 

Ο Έλληνας τενίστας, αφού έκανε όλη την τενιστική υφήλιο να παραμιλάει με τα κατορθώματά του, αφού κατάφερε να νικήσει τέσσερις αθλητές που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, αφού μπόρεσε να γίνει ο πρώτος Έλληνας 20χρονος που αγωνίστηκε σε 1000αρι τουρνουά της ATP, στον τελικό λύγισε από τον Ισπανό τιτάνα του παγκόσμιου τένις. 

Ο Τσιτσιπας προσπάθησε να ακολουθήσει το ρυθμό του Ναδάλ στο πρώτο σετ αλλά όπως φώναζε και ο ίδιος χαρακτηριστικά, ο Ισπανός έπαιζε διαρκώς με το μυαλό του με αποτέλεσμα να τον κάνει να χάσει τη συγκέντρωσή του και να φτάσει στην κατάκτησή του με 6-2. 

Στο δεύτερο σετ το σκηνικό άλλαξε. Ο Τσιτσιπάς, φάνηκε να επιστρέφει από τους “νεκρούς” και να επιστρέφει στο παιχνίδι δυσκολεύοντας αφάνταστα τον Ναδάλ, με το κοινό να μπαίνει στην εξίσωση και να ζητοκραυγάζει σε κάθε κερδισμένο πόντο του Έλληνα τενίστα. Το σετ έμελλε να κριθεί στο τάι μπρέικ με τους δύο αθλητές να παίζουν τένις του υψίστου επιπέδου και να χαρίζουν τρομερό θέαμα στο κατάμεστο κορτ του Τορόντο. Σε αυτό το σημείο μέτρησε περισσότερο η εμπειρία με τον Τσιτσιπά να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα σε τελικό, εκ νέου από τον Ναδάλ, μετά τον τελικό της Βαρκελώνης. 

Μπορεί το τρόπαιο λοιπόν να μην ήρθε για τον Έλληνα τενίστα, ωστόσο είναι η τρανή απόδειξη ότι το μέλλον είναι δικό του. Ανήμερα των γενεθλίων του ο Στέφανος θα βρεθεί στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποιώντας νέο career high αλλά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει μέχρι το νούμερο ένα, που, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος μερικά χρόνια πριν στην κάμερα των καναλιών Novasports, είναι ο προσωπικός του στόχος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.