Τρίτη νίκη για Τσέλσι και Σάρι

Η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Νιούκασλ, σε ματς με εξαιρετικά συναρπαστική εξέλιξη μετά το 75ο λεπτό

Η Τσέλσι επισκέφθηκε το Σεντ Τζέιμσις Παρκ με τον αέρα των δύο νικών σε ισάριθμα ματς, για να αντιμετωπίσει τη Νιούκασλ του ενός βαθμού. Με τον Εντέν Αζάρ οι Λονδρέζοι στη σύνθεση τους κυριάρχησαν από την αρχή στο ματς, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βρουν χώρους στη μαζική άμυνα που είχε στήσει απέναντι τους ο Μαρτίνεθ, με 3 στόπερ και σχηματισμό 5-4-1. 

Η Τσέλσι δυσκολευόταν να πατήσει περιοχή κι έτσι η σημαντικότερη της στιγμή ήταν αποτέλεσμα προσπάθειας εκτός περιοχής όταν η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Ντουμπράβκα σε σουτ του Ρούντιγκερ. 

Οι «μπλε» πήραν τελικά προβάδισμα στο 76ο λεπτό με το εύστοχο πέναλτι του Εντέν Αζάρ που έφτασε τα 70 γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι κι είναι στην 3η θέση στην ιστορία του συλλόγου πίσω από το Φρανκ Λάμπαρντ (147) και το Ντιντιέ Ντρογκμπά (104). 

Στο 83ο ο Χοσέλου που είχε αντικαταστήσει το Ροντόν με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Γελντίν ισοφάρισε αλλά ο ποδοσφαιριστής που έβγαλε την ασίστ στάθηκε άτυχος 5 λεπτά αργότερα. Ο Μάρκος Αλόνσο σούταρε διαγώνια από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Γελντίν και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό Νιούκασλ – Τσέλσι 1-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.