Επιστροφή Αρβανίτη στον Πανηλειακό μετά από 14 χρόνια

Στον Πανηλειακό επέστρεψε στη "δύση" της καριέρας του ο έμπειρος Δημήτρης Αρβανίτης.

Στον Πανηλειακό επέστρεψε στη “δύση” της καριέρας του ο έμπειρος Δημήτρης Αρβανίτης. Ο 38χρονος στόπερ συμφώνησε με την ομάδα του Πύργου και θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά με τα “ερυθρόλευκα” στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Ηλείας. 

Ο Αρβανίτης αγωνίστηκε στον Πανηλειακό για τρία χρόνια (2001-2004) και επιστρέφει στην ομάδα του Πύργου μετά από 14 χρόνια. 

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού αναφέρει:

” Ο Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, με την μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Εθνικό Αμαλιάδας και συνέχισε στον Ηλειακό Λεχαινών. Το 2001 ο Σάκης Τσιώλης τον έφερε στην ομάδα μας, την φανέλα της οποία φόρεσε έως το 2004 αρχικά στη Β’ και στην συνέχεια στην Α’ Εθνική.

Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στον Παναθηναϊκό και ο δανεισμός για δύο χρόνια στον ΟΦΗ. Στην κρητική ομάδα παρέμεινε τελικά για πέντε χρόνια και το 2009 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό και έπειτα στην Καλλιθέα. Το 2013 επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου και έμεινε για τρία χρόνια, πριν ενταχθεί στον Πανελευσινιακό. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πανηλειακού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα “.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.