Ομάδα από τη 12η κατηγορία της Αγγλίας πούλησε 2500 φανέλες! (photo)

Ομάδα από την 12η κατηγορία της Αγγλίας, κατάφερε να πουλήσει 2500 φανέλες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα 48 ώρες!

Υπάρχει μια ομάδα που λογικά ελάχιστοι γνωρίζουν. Πρόκειται για την ομάδα Κλάπτον η οποία αγωνίζεται στην 12η κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, παίζοντας συγκεκριμένα στην τοπική κατηγορία του Μίντλσεξ Κάουντι Λιγκ Ντιβίζιον ένα.
Αυτή λοιπόν η ομάδα έχει καταφέρει να πουλήσει 2500 φανέλες, κυρίως σε Ισπανούς, και να βγάλει κέρδος περίπου 60.000 λίρες μέσα σε 48 ώρες!

Πως το έχει καταφέρει αυτό;
«Ήταν ένα μικρό σοκ για εμάς καθώς περιμέναμε να πουλήσουμε περίπου 250 το χρόνο», λέει ο σχεδιαστής της φανέλας και μέλος της Κλάπτον ο Τομ.
«Δεν περιμέναμε ο μικρός μας σύλλογος να γίνει στόχος των Ισπανών φίλαθλων, ωστόσο είμαστε πολύ χαρούμενοι» 

Ο σχεδιασμός της φανέλας βασίστηκε στα χρώματα της Διεθνής Ταξιαρχίας, ενός γκρουπ που πάλεψε κατά του φασισμού στην Ισπανία κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου το 1930 και έχει επάνω το σύνθημα No Pasaran, που σημαίνει «Δεν θα περάσεις», το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τα Ρεμπουπλικανικά στρατεύματα εκείνο τον καιρό. 


Τη φανέλα φορούν οι παίκτες της Κλάπτον από την προετοιμασία που ξεκίνησε το Σάββατο σε φιλικό μπροστά σε 232 φίλαθλους και τώρα ο σύλλογος έχει κατακλυστεί από παραγγελίες που είχαν ως αποτέλεσμα να «πέσει» η ιστοσελίδα του συλλόγου!

Εξαιτίας της ζήτησης η τιμή ανέβηκε από τις 25 λίρες στις 30 εξαιτίας του ΦΠΑ. Επίσης πολλά τιτιβίσματα γίνονται πλέον και στα ισπανικά. 

Η Κλάπτον είναι μια ομάδα που ανήκει στον κόσμο της και ιδρύθηκε φέτος στο Γουάλθαμστοου. Ήδη έχει κερδίσει 20 νέα μέλη από την Ισπανία φτάνοντας συνολικά τους 400.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.