Μπίσεσβαρ: “Μεγάλης σημασίας νίκη” (video)

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της επικράτησης κόντρα στον ΟΦΗ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για τη σπουδαιότητα αυτής της επιτυχίας

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ απόλαυσε τη σημερινή (15/9) νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ. Κι είχε κάθε λόγο να το κάνει αυτό. Δεν ήταν μόνο ότι η ομάδα του επικράτησε. Ήταν ότι και ο ίδιος είχε σημαντική συμβολή σε αυτή την επιτυχία.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: 
Για το παιχνίδι και το αποτέλεσμα: “Είναι καλό για την ομάδα γιατί ξεκινήσαμε το Πρωτάθλημα με -2 οπότε χρειαζόμαστε κάθε βαθμό που μπορούμε να κερδίσουμε από οποιοδήποτε παιχνίδι. Το πρώτο 20λεπτο ήταν λίγο δύσκολο για μας, δεν μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι αλλά μετά καταφέραμε γυρίσαμε το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε μια, συνολικά, καλή απόδοση”. 
Για την αλλαγή θέσης με τον Ελ Καντουρί: “Ηταν απόφαση του προπονητή, ήθελε να πιέσουμε περισσότερο στο παιχνίδι στο κέντρο και να πιέσουμε πιο ψηλά, κι από ό,τι βλέπω και στο γκολ ο Ομάρ (σ.σ.: Ελ Καντουρί) μου έδωσε την ασίστ οπότε είναι μια καλή απόφαση του προπονητή. Γενικά, αυτό είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία της ομάδας που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν από διάφορες θέσεις ξέροντας τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο”.
Για τον Καρέλη: “Εχει καλή επαφή, καλή χημεία με όλους τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς, σήμερα ήταν απλός και ήταν καλό για εμάς, μας βοήθησε γιατί έχουμε τρεις καλούς επιθετικούς που έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, του έλεψε σήμερα το γκολ αλλά γενικά έκανε ένα καλό παιχνίδι. Ετσι είναι ο επιθετικός, σε άλλο παιχνίδι μόρεί να μην είναι καλός και να σκοράρει,. θα έχει τις ευκαιρίες του και θα το καταφέρει”. 
Για το παιχνίδι με την Τσέλσι: “Είναι μία μεγάλη ομάδα από την Αγγλία, έχουν καινούριο προπονητή αλλά έχουν διατηρήσει τον κορμό τους, τους ίδιους πδοοσφαιριστές. Σίγουρα ένα μεγάλο όνομα αλλά ξέρει ότι έρχεται στο γήπεδό μας και γνωρίζει τι έχει συμβεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο γήπεδό μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.