Καλάθης: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Ο Νικ Καλάθης μιλώντας στην Media Day του Παναθηναικού τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να παίξει το καλύτερο της μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή.

Ο Νικ Καλάθης μιλώντας στην Media Day του Παναθηναικού τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να παίξει το καλύτερο της μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή.

«Αισθάνομαι καλά, υγιής. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά εδώ στην ομάδα, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, λόγω της Εθνικής και ανυπομονώ να παίξω μαζί τους».

Για το φετινό στοίχημα της ομάδας: «Ο πρώτος στόχος είναι το φάιναλ φορ. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο στην ομάδα, είναι βασικό».

Τι μπορεί να κοντρολάρει κάποιος στο μπάσκετ: «Να παίξεις το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή. Να παίξεις καλό μπάσκετ την στιγμή που θα παίξεις μια σειρά πέντε αγώνων με μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ. Αν μπορείς, επίσης να παίξεις καλό μπάσκετ όλη την σεζόν, είναι σημαντικό».

Για τον μύθο που έχει δημιουργήσει στην Ευρωλίγκα: «Αισθάνομαι καλά μ’ αυτά που λένε για μένα. Σημαίνει ότι θέλουν να παίζουν μαζί σου. Είναι όμορφο κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σαν πλει μέικερ είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.