Βιεϊρίνια «Μόνιμος στόχος η κατάκτηση πρωταθλήματος-ων»

Μια ιδιαίτερη συνεργασία με την ψηφιακή πλατφόρμα dugout έχει εγκαινιάσει ο ΠΑΟΚ εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Μια πρωτοποριακή ιδέα για την προβολή κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης, με προβολή ιδιαίτερων βίντεο, συνεντεύξεων κ.α.

Μια ιδιαίτερη συνεργασία με την ψηφιακή πλατφόρμα dugout έχει εγκαινιάσει ο ΠΑΟΚ εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Μια πρωτοποριακή ιδέα για την προβολή κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης, με προβολή ιδιαίτερων βίντεο, συνεντεύξεων κ.α. Οι άνθρωποί του βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη πριν από – περίπου – δέκα ημέρες όταν κι έκαναν τα δικά τους «γυρίσματα», ανάμεσα στα οποία και μια συνέντευξη του Αντελίνο Βιεϊρίνια που ξεκίνησε να προβάλλεται ήδη σε … επεισόδια, μιας σειράς τέτοιων που συνολικά φέρει τον τίτλο «The moment» (σ.σ. η στιγμή).

Αξίζει να σημειωθεί δε πως ήταν παρόντες και στον αγώνα με την Τσέλσι αλλά και στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχηγός του «Δικεφάλου»: «Στον πανηγυρισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου, ήθελα να βγάλω από μέσα μου ό,τι είχα. Αυτά που περάσαμε την περσινή χρονιά, ήταν δύσκολα για όλους και για εμένα φυσικά, γιατί τα βίωσα στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά, οι φίλαθλοι βοήθησαν και όλη την ομάδα και εμένα και τουλάχιστον κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Ηταν κάτι που το αξίζαμε. Ο στόχος μας αυτή τη χρονιά, παρότι κοιτάζουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες παίρνουμε μέρος, είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για να καταλήξει: « Ο στόχος μας πέρσι και ο στόχος μας φέτος και τα επόμενα χρόνια, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ομως, κάτι συνέβη πέρσι και δεν το κατακτήσαμε. Ετσι, αυτή τη χρονιά ο στόχος μας είναι να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος και να αγωνιστούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.