Αλ. Μπάγκα «Το πρόβλημά μας δεν ήταν ο Ζαμπά αλλά τα λάθη μας»

Ο Αλεξέι Μπάγκα δε στάθηκε στον Ζαμπά αλλά προτίμησε να επικεντρώσει στην ομάδα του

Ο Αλεξέι Μπάγκα δε στάθηκε στον Ζαμπά αλλά προτίμησε να επικεντρώσει στην ομάδα του σημειώντας πως: «Πρώτα απ’ όλα παίζει μια ομάδα και δε νομίζω πως χάσαμε εξαιτίας του Ζαμπά. Το πώς έπαιξε ο Ζαμπά πρέπει να το πει ο κ. Λουτσέσκου. Το πρόβλημά μας ήταν τα λάθη μας κι όχι ο Ζαμπά». Και πρόσθεσε σ’ ερώτηση για τους νέους ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν ως τώρα, αν δεν τους πιστεύει ή αν συμβαίνει κάτι άλλο; «Αν σήμερα έπαιζαν η ερώτηση θα ήταν γιατί δεν έπαιξαν κάποιοι άλλοι καλύτεροι όπως ο Γκόρντεϊτσουκ, που είναι διεθνής. Πάντα αυτό γίνεται».
Επιχειρώντας μια συνολική εκτίμηση της αναμέτρησης σημείωσε πως:
«Αρχίσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα. Δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ και μας «πλήγωσε». Ηταν μια εξαιρετική ομάδα. Πήραμε το … «μάθημά» μας. Κάθε ήττα, κάθε βαρύ αποτέλεσμα μπορεί κάτι να σου αφήσει ως κέρδος. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο υψηλού επιπέδου. Ισως σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ περισσότερο απ’ όσο έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη και συνήθως δεν κάνουμε τόσα στο πρωτάθλημα. Σήμερα τα «πληρώσαμε» κόντρα σε μια καλή ομάδα. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε ν’ ανέβουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να το καταφέρουμε».
Για την απουσία στο κέντρο της άμυνας, με τον τιμωρημένο Φιλίποβιτς κι αν ο Πολιάκοφ που τον αντικατέστησε δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων: « Είναι γεγονός πως ο Φιλίποβιτς μας έλειψε πολύ. Αν τον είχαμε, θα παίζαμε πολύ διαφορετικά. Ο Πολιάκοφ, δε θα έλεγα ότι φταίει μόνον αυτός. Ολη η ομάδα είναι ένα σύνολο και φταίω κι εγώ που παίρνω τις αποφάσεις. Μπορείτε να πείτε ότι φταίω εγώ».
Σ’ ερώτηση για το πώς εξηγεί το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του εν αντιθέσει με το εξαιρετικό του ΠΑΟΚ: «Εχει περάσει μισή ώρα περίπου, αλλά δεν έχω εξήγηση. Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει με επιθετικό προσανατολισμό, γιατί ήθελε τη νίκη, όντας στους μηδέν βαθμούς, αλλά δεν έχω εξήγηση για το ξεκίνημα».
Κι ολοκλήρωσε μιλώντας για το αν η πρόσφατη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ αποπροσανατόλισε την ομάδα του: «Ισως η νίκη στο ματς με την Ντιναμό Μινσκ μας επηρέασε. Νικήσαμε στο ντέρμπι και σήμερα φάνηκε ότι μας επηρέασε, αλλά νομίζω ότι αυτό που έφταιξε κυρίως, ήταν τα λάθη μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.