Οριστικά Ρούμπιν αντί Ντιναμό

Η UEFA επιβεβαίωσε -όπως αναμενόταν- ότι η Ρούμπιν Καζάν θα αντικαταστήσει την Ντιναμό Μόσχας στο Γιουρόπα Λιγκ.
03/07/2015 • 14:32
Οριστικά Ρούμπιν αντί Ντιναμό
  • shares
Η UEFA επιβεβαίωσε -όπως αναμενόταν- ότι η Ρούμπιν Καζάν θα αντικαταστήσει την Ντιναμό Μόσχας στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ρωσική ομάδα τιμωρήθηκε τον περασμένο μήνα με αποκλεισμό από τις ευρωπαικές διοργανώσεις για τα τέσσερα επόμενα χρόνια, επειδή παρέβη τους δημοσιονομικούς κανόνες του οικονομικού fair-play.

Ετσι η Ρούμπιν Καζάν, όπως ανέφερε εκπρόσωπός της, θα εισέλθει στη Γ' προκριματική φάση της διοργάνωσης, ξεκινώντας τους αγώνες της από τις 30 Ιουλίου. Η Ρούμπιν, που έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στην Ρωσία, την τελευταία σεζόν, τερμάτισε στην πέμπτη θέση, πίσω από την Ντιναμό Μόσχας.

"Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια έκπληξη - σχολίασε ο πρόεδρος της Ντιναμό, Μόσχας Μπορίς Ρότενμπεργκ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας-. Σεβόμαστε τις αποφάσεις, δεν είναι κάτι που ξεκίνησε ούτε σήμερα, ούτε και χθες και γι' αυτόν τον λόγο δεν προχωρήσαμε στην απόκτηση κάποιου παίκτη το χειμώνα. Εμείς έχουμε αποφασίσει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στα νέα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας." Πάντως ο αποκλεισμός από τις ευρωπαικές διοργανώσεις δεν πρόκειται να συνοδευτεί και από άλλες κυρώσεις.
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών