Τερ Στέγκεν: «Θέλω να κερδίσω τα πάντα»

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει όλους τους τίτλους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να τονίσει πως το Champions League αποτελεί πρώτο στόχο των «μπλαουγκράνα» την εφετινή σεζόν.

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει όλους τους τίτλους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να τονίσει πως το Champions League αποτελεί πρώτο στόχο των «μπλαουγκράνα» την εφετινή σεζόν. Παράλληλα, στάθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο Λιονέλ Μέσι για την ομάδα του. 

Χαρακτηριστικά, ο Τερ Στέγκεν τόνισε στην εφημερίδα «Mundo Deportivo»: «Ξεκινάμε κάθε χρονιά με σκοπό να κερδίσουμε τα πάντα. Πέρσι μας συνέβη κάτι ανεξήγητο, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο από τη Ρόμα. Είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και πρέπει να μάθουμε από αυτό. Το Champions League είναι μια εξαιρετικά δύσκολη διοργάνωση, στην οποία έχουμε αρκετές σεζόν να πετύχουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι: «Προφανώς ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας κομβικός παίκτης για την ομάδα και θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Τέλος, μίλησε και για τους οπαδούς της ομάδας του: «Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί. Μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα, από τη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο. Τους είμαι ευγνώμων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.