Δεν δίνει εισιτήρια σε οργανωμένους ο Χολαργός

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ η νεοφώτιστη ομάδα του Χολαργού γνωστοποίησε την απόφασή της να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας.

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Basket League η νεοφώτιστη ομάδα του Χολαργού γνωστοποίησε την απόφασή της να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας.

Ο αγώνας με τον δικέφαλο του βορρά θα είναι και το πρώτο μεγάλο ματς της ομάδας της βορειοανατολικής Αττικής στο γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης» και προφανώς εκφράζεται η επιθυμία να μην φιλοξενηθούν οργανωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων στις εξέδρες από τώρα και ως το τέλος της περιόδου, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός :

  «Η ΚΑΕ Χολαργός από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της επιθυμεί κάθε αγώνας της ομάδας στο πρωτάθλημα της BETSHOP BASKET LEAGUE να είναι μια γιορτή. Κάθε Χολαργιώτης να έρχεται στο πλήρως ανακαινισμένο στολίδι μας και να απολαμβάνει την αγαπημένη μας ομάδα. Γι’ αυτό και σπεύδει να ενημερώσει πως δεν σκοπεύει να δώσει εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς καμίας ομάδας που θα επιθυμούν να έρθουν στο γήπεδο μας «Αντώνης Τρίτσης» εφαρμόζοντας και το νόμο που απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Κατά συνέπεια στο αυριανό (27/10, 15.45) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.