Εκτός έδρας νίκη για την Μπαρτσελόνα! (video)

Στηριζόμενη σε ένα ουσιαστικό τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Πέσιτς επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη με 79-71 της Νταρουσάφακα, η οποία πέτυχε μόνο 7 πόντους στην τέταρτη περίοδο, όλους με βολές!

Η μεγαλύτερη αδυναμία των Καταλανών είναι τα εκτός έδρας ματς στη Euroleague, καθώς πριν από την επίσκεψη στη “Wolkswagen Arena” για τον αγώνα με την κάτοχο του Eurocup, Νταρουσάφακα, είχε μόνο 6 νίκες σε 32 αναμετρήσεις μακριά από το σπίτι της. 

Τελικώς, η τουρκική πόλη αποδεικνύεται…γούρικη για την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε πετύχει την προηγούμενη εκτός έδρας επιτυχία της και πάλι στην Κωνσταντινούπολη επί της Εφές, στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Οι «μπλαουγράνα» μπήκαν καλύτερα στο παρκέ, με full court πίεση ανάγκασαν την Νταρουσάφακα να υποπέσει σε 7 λάθη στην πρώτη περίοδο, έφτασαν τη διαφορά στους 11 (8-19 με καλάθι του Μπλάζιτς), αλλά το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν διαφορετική υπόθεση.

Η είσοδος των Έρικ και Μπράουν άλλαξε τα δεδομένα, οι γηπεδούχοι μείωσαν στον πόντο (26-27), αλλά ένα σερί του Σίγκλετον έφερε την Μπαρτσελόνα στο +10, με τον Ντεμίρ να πετυχαίνει ένα από τα καλάθια της χρονιάς, ευστοχώντας με buzzer-beater από τη ρακέτα της δικής του ομάδας για το 40-47!

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν φοβερή ενέργεια στην τρίτη περίοδο, στην οποία είχαν επιμέρους σκορ 24-11 και με τρίποντο του Εζμιζράκ την έκλεισαν στο +6, 64-58. Ωστόσο, έμειναν στις…δάφνες τους, αφού στην τελευταία περίοδο πέτυχαν μόνο 7 πόντους –όλους από βολές- δεχόμενοι 21, με την Μπαρτσελόνα να στηρίζεται στους Σίνγκλετον (18 π.), Τόμιτς (17 π.) και Ερτέλ (13 π. και 5 ασίστ)

Δεκάλεπτα: 18-23, 40-47, 64-68, 71-79



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.