Ίσως δούμε ταινία από τον κόσμο του “Breaking Bad”

O λόγος για το "Greenbrier".Το "Breaking Bad", η δραματική σειρά του AMC που ολοκληρώθηκε το 2013...

O λόγος για το “Greenbrier”.

Το “Breaking Bad”, η δραματική σειρά του AMC που ολοκληρώθηκε το 2013, λέγεται ότι θα αποκτήσει feature film.

Σύμφωνα με το Albuquerque Journal, και το New Mexico Film Office, η παραγωγή της ταινίας θα φέρει τον τίτλο “Greenbrier” και “θα ξεκινήσει την παραγωγή του στην πόλη Ντιουκ από τα μέσα Νοεμβρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου”.

Ενώ κανείς δεν επιβεβαίωνε ότι το “Greenbrier” είναι μια ταινία “Breaking Bad”, μια πηγή κοντά στο project το επιβεβαίωσε.

Μια μικρή σύνοψη της ταινίας αναφέρει ότι “η ιστορία ακολουθεί τη δραπέτευση ενός άνδρα από τους απαγωγείς του και το ταξίδι του προς την ελευθερία”.

Το Variety επιβεβαίωσε ότι ο δημιουργός του “Breaking Bad”, Vince Gilligan θα δουλέψει πάνω στην ταινία, αλλά το αν πρόκειται για μια ταινία “κινηματογράφου ή τηλεόρασης παραμένει άγνωστο ακόμα”.

Αυτό θα είναι το πρώτο project στο οποίο εμπλέκεται ο Vince Gilligan μετά την τριετή συμφωνία που υπέγραψε με την Sony Pictures Television τον Ιουλίου.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή και αβέβαιο παραμένει το κατά πόσο η ταινία θα αποτελεί prequel ή αν θα περιλαμβάνει χαρακτήρες ή ηθοποιούς της σειράς.

Το “Breaking Bad”, γυρίστηκε στην Αλμπουκέρκη, και πρωταγωνιστούσε ο Bryan Cranston ως Walter H. White, ένας καθηγητή χημείας ο οποίος μαθαίνει ότι έχει καρκίνου των πνευμόνων και αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Jesse Pinkman, τον οποίο ενσάρκωνε ο Aaron Paul, για να παράγει και να πουλήσει μεθαμφεταμίνες.

Έτρεξε για πέντε σεζόν και απέσπασε 16 Βραβεία Emmy. Μετά την ολοκλήρωσή του, μια prequel σειρά, το “Better Call Saul”, έκανε πρεμιέρα το 2015 και πρόσφατα ολοκλήρωσε την 4η σεζόν του.

Στο φετινό Comic-Con που πραγματοποιήθηκε όπως και κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο, το cast του “Breaking Bad” ξανασυναντήθηκε για τη 10η επέτειο της σειράς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.