Παρακολουθεί τις εξελίξεις ο ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του, τον προσεχή Ιανουάριο.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του, τον προσεχή Ιανουάριο. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά αναμένεται να καταθέσει και αυτός πρόταση προς την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την απόκτηση του παίκτη, προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στους «κυανέρυθρους». 

Ο Λάμπρου αγωνίζεται στη Φορτούνα Σιτάρντ με τη μορφή δανεισμού και αν προχωρήσει η συμφωνία των δυο πλευρών, τότε θα διακοπεί ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, σχετικά με το ενδιαφέρον του για τον Γιώργο Μασούρα. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του αξιώνει περίπου 700 χιλιάδες ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.