Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Nelke & Legendary Alchemists: Ateliers of the New World

Ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι από την KOEI TECMO.Η KOEI TECMO έχει αποκαλύψει την εξαιρετικά...

Ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι από την KOEI TECMO.

Η KOEI TECMO έχει αποκαλύψει την εξαιρετικά αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του Nelke & Legendary Alchemists: Ateliers of the New World, μαζί με μια ποικιλία από συναρπαστικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού. Η τελευταία είσοδος στη σειρά Atelier έχει σχεδιαστεί για φυσική και ψηφιακή κυκλοφορία στις 29 Μαρτίου 2019 για το PlayStation 4, το Nintendo Switch και το PC.

Στο Nelke & Legendary Alchemists: Ateliers of the New World οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο της νέας ευγενούς, Nelke von Lestamm, η οποία είναι επιφορτισμένη με την ανοικοδόμηση του γραφικού χωριού Westwald σε μια ευημερούσα πόλη. Για να αναπτύξει κτήρια και να επεκτείνει το μέγεθος της Westwald, θα χρειαστεί να κερδίσει χρήματα από τις επιχειρήσεις ή να πουλήσει αντικείμενα.

Η εξερεύνηση των περιοχών εκτός του Westwald με alchemists επιτρέπει στη Nelke να συλλέγει πρώτες ύλες, ιδανικές για σύνθεση. Αν και είναι άπειρη στην τέχνη της αλχημείας, θα πρέπει να αναθέσει σε έναν από τους πολλούς αλχημιστές της πόλης να συνθέσουν τους πόρους σε πωληθέντα αγαθά. Κάθε αλχημιστής έχει τις δικές του ειδικότητες που του επιτρέπουν να προσφέρει βελτιωμένη δημιουργία αντικειμένων – οι παίκτες θα πρέπει να αποφασίσουν προσεκτικά ποιος θα είναι ο πιο αποτελεσματικός αλχημιστής για ποια αντικείμενα.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας ετοιμάζεται μια εβδομαδιαία αναφορά που δείχνει τον τρέχοντα πληθυσμό της πόλης, το εισόδημα, τον αριθμό των ακινήτων και τον αριθμό των συνθετικών αντικειμένων. Χρησιμοποιώντας αυτήν την αναφορά, οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν πώς θα περάσουν το χρόνο τους στο Westwald. Για παράδειγμα, θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τα quests και την ανάπτυξη της πόλης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και θα αναπτύξουν σχέσεις με τους κατοίκους το Σαββατοκύριακο. Καθώς η Nelke ξοδεύει χρόνο με τους ανθρώπους στο Westwald, θα εμβαθύνει τους δεσμούς μαζί τους, οδηγώντας όχι μόνο σε συναρπαστικές εκδηλώσεις μεταξύ χαρακτήρων, αλλά σε νέες εγκαταστάσεις και αλχημιστικές δεξιότητες που βοηθούν τόσο στη σύνθεση όσο και στη μάχη!

Οι οπαδοί της σειράς Atelier θα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους μια ευχάριστη συλλεκτική έκδοση του Nelke & Legendary Alchemists: Ateliers of the New World, αποκλειστικά διαθέσιμη μέσω του NISA Europe Online Store. Αυτή η εκδοχή του παιχνιδιού περιέχει ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο, το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού, μια υφασμάτινη αφίσα και ένα ακρυλικό banner με τον τον κύριο χαρακτήρα, την Nelke, όλα συσκευασμένα σε ένα όμορφο συλλεκτικό κουτί με art των αλχημιστών που εμφανίζονται στο παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες για το Nelke & Legendary Alchemists: Ateliers of the New World πρόκειται να αποκαλυφθούν τις ερχόμενες εβδομάδες, αλλά εν τω μεταξύ βεβαιωθείτε ότι έχετε δει την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.