Στέλνουν τον Ντιένγκ στην ΑΕΚ

Ο Αλιού Ντιένγκ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, τον προσεχή Ιανουάριο, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν κινηθεί ήδη για την απόκτησή του.

Ο Αλιού Ντιένγκ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, τον προσεχή Ιανουάριο, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν κινηθεί ήδη για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αλγερία, η διοίκηση της Ένωσης έχει καταθέσει πρόταση 500 χιλιάδων ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρος της MC Algier. Μάλιστα το δημοσίευμα επικαλείται ως πηγή τον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας. 

Παράλληλα, τονίζεται στο δημοσίευμα πως η διοίκηση της ομάδας του αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ, για την παραχώρησή του. Ενδιαφέρον για τον Ντιένγκ έχουν εκδηλώσει άλλες δυο ομάδες, η μια από την Τουρκία και η άλλη από τη Σαουδική Αραβία, με τη δεύτερη να προσφέρει 750 χιλιάδες ευρώ για τον 21χρονο παίκτη από το Μάλι. Ο Ντιένγκ είναι δώδεκα φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας σκοράρει μια φορά. Την εφετινή σεζόν έχει 13 συμμετοχές με την MC Algier. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.