Το πρώτο trailer του “Medici: The Magnificent” συνεχίζει την ιστορία των “Αρχόντων της Φλωρεντίας”

Είκοσι χρόνια μετά...Το πρώτο trailer της ερχόμενης σειράς ιστορικού δράματος, "Medici: The...

Είκοσι χρόνια μετά…

Το πρώτο trailer της ερχόμενης σειράς ιστορικού δράματος, “Medici: The Magnificent” κυκλοφόρησε. Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο της ανθολογίας, της οποίας ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε στην ΕΡΤ1 με τίτλο “Μέδικοι, οι άρχοντες της Φλωρεντίας”.

Η υπόθεση του επικεντρώνεται σε μία από τις πιο κακόφημες πολιτικές οικογένειες της Ιταλίας. Στην πρώτη σεζόν είδαμε τον Dustin Hoffman στο ρόλο του Giovanni di Bicci de’ Medici και τον Richard Madden, του ‘Game of Thrones’, ως Cosimo de’ Medici.

Για τον δεύτερο κύκλο, το Netflix αποκάλυψε πως τοποθετείται 20 χρόνια μετά το “Master of Florence”, “στην καρδιά της Αναγέννησης”, ακολουθώντας τον εγγονό του Cosimo de’ Medici, Lorenzo (Daniel Sharman), όπου “μία απόπειρα κατά της ζωής του πατέρα του αναγκάζει τον Lorenzo να λάβει την ηγεσία της οικογενειακής τράπεζας. Από τη στιγμή που έχει δύναμη, ο Lorenzo καταλήγει να ενεργεί με διαφορετικό τρόπο, κάτι που τον φέρνει γρήγορα σε αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της άλλης ισχυρής τραπεζικής οικογένειας της Φλωρεντίας, Jacopo Pazzi (Sean Bean) ο οποίος δεν θα σταματήσει μέχρι να τον νικήσει”.

Επιπρόσθετα με τον Bean και τον Sharman (“Fear the Walking Dead), το cast προσθέτει τους Sarah Parish (“Broadchurch”), Bradley James (“Merlin”), Alessandra Mastronardi (“Master of None”), Synnøve Karslen (“Clique”), Raoul Bova (“The Tourist”) και Julian Sands (“Gotham”).

Ο Dustin Hoffman στο “Medici: Masters of Florence”.

Η σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια, σκηνοθετημένα από τους Jon Cassar και Jan Maria Michelini. Ο Frank Spotnitz (“The X-Files”, “The Man in the Hight Castle”) βρέθηκε στη θέση του εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον Luca Bernabei, Διευθύνων Σύμβουλο του Lux Vide. Για το Netflix, το “Medici: The Magnificent” θα κάνει πρεμιέρα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο στις 25 Ιανουαρίου.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.