Σμάιχελ για τεχνικός διευθυντής στην Γιουνάιτεντ

Ο Πέτερ Σμάιχελ αυτοπροτάθηκε για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός από προπονητή η Γιουνάιτεντ ψάχνει και τεχνικό διευθυντή καθώς αναπροσαρμόζει την δομή του συλλόγου για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής.

Ο Πέτερ Σμάιχελ αυτοπροτάθηκε για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός από προπονητή η Γιουνάιτεντ ψάχνει και τεχνικό διευθυντή καθώς αναπροσαρμόζει την δομή του συλλόγου για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής.

Το πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή για την κάλυψη της θέσης στους κόκκινους διαβόλους είναι ο Πολ Μίτσελ. Ο Μίτσελ αυτή την στιγμή είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές και την εξέλιξη παικτών στην Γερμανική Λειψία όπου συνεργάζεται στενά με τον Ραλφ Ράνγκνικ!

 Βρίσκεται εκεί από τον Φεβρουάριο του 2018 έχοντας προηγουμένως δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Premier League ως τεχνικός διευθυντής σε Σαουθάμπτον και Τότεναμ έχοντας και στις δύο περιπτώσεις συνεργαστεί με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο! Είναι ένα δείγμα ακόμη ότι η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αργεντινό προπονητή των λονδρέζων το καλοκαίρι!

Την ίδια ώρα πάντως ο Πέτερ Σμάιχελ, μεγάλη δόξα της Γιουνάιτεντ και από τους πρωταγωνιστές στην μαγική χρονιά του treble το 1999 αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή : “Θεωρώ ότι είναι απαραίτητος για την εποχή που διανύουμε και δεν διστάζω να προτείνω και τον εαυτό μου για την θέση. Είναι δύσκολη θέση. Δέχεσαι όλη την κριτική, όλοι σε θεωρούν υπεύθυνο αλλά, δεν φοβάμαι. Φυσικά είναι και κάτι διαφορετικό από ότι έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα. Θέλω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή. Θα το σκεφτώ στις γιορτές και αν θεωρήσω ότι μπορώ να το κάνω θα αυτοπροταθώ. Πρέπει η Γιουνάιτεντ να βρει ξανά την ταυτότητά της και είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω” είπε ο Σμάιχελ!

Πρώτο φαβορί για την θέση πάντως παραμένει ο Μίτσελ τον οποιό φημολογείται ότι έχει ήδη συναντήσει ο αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ! Ο Μίτσελ στην Τότεναμ ανακάλυψε και προώθησε στην πρώτη ομάδα με την βοήθεια του Ποτσετίνο τους Ντέλε Άλι και Κίεραν Τρίπιε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.