Στο επίκεντρο ίσως βρεθεί ο Optimus Prime με αυτόνομη ταινία

Τίποτα δεν είναι σίγουρο.Μετά την αυτόνομη ταινία για τον Bumblebee, οι παραγωγοί της ταινίας...

Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Μετά την αυτόνομη ταινία για τον Bumblebee, οι παραγωγοί της ταινίας κοιτάνε να επεκταθούν και σε άλλα μέλη των Transformers.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το Metro US (μέσω ComicBook), ο παραγωγός του “Bumblebee”, Lorenzo Di Bonaventura αποκάλυψε ότι υπάρχουν σκέψεις για μια πιθανή spinoff ταινία, η οποία θα επικεντρώνεται στον αρχηγό των Transformers, Optimus Prime.

“Στην πραγματικότητα ετοιμάζουμε μια ταινία κινουμένων σχεδίων που θα εξιστορεί την μυθολογία των Cybertron. Θα αρέσει στους fans”, είπε ο Di Bonaventura. “Επίσης, προσπαθούμε να σκεφτούμε πως θα παρουσιαστεί μια αυτόνομη ταινία για τον Optimus Prime”.

“Είναι δύσκολος ο Optimus. Είναι πάντα σωστός και στωικός και λέει λίγα λόγια… Είναι σαν να λένε να κάνουμε ταινία για τον Obi-Wan Kenobi”, συνέχισε ο Di Bonaventura. “Αλλά πόσα μπορούν να ειπωθούν για τον Obi-Wan; Δεν είναι και τόσο εύκολο”.

Το ενδεχόμενο της αυτόνομης ταινίας για τον Optimus Prime είχε εκφράσει ο Di Bonaventura και στο παρελθόν, πριν ακόμα την κυκλοφορία του “Bumblebee”.

Με την υπόθεση του “Bumblebee” να τοποθετείται στη δεκαετία του ’80, ο Travis Knight παίρνει τα σκηνοθετικά ηνία από τον Michael Bay, και ακολουθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα, ως έναν νεαρό στρατιώτη στον πόλεμο των Autobots εναντίων των Decepticons στον Cybertron, που θα ταξιδέψει στη Γη για μία αποστολή ύψιστης σημασίας.

Ενώ βρίσκεται στη Γη, o Bumblebee θα γίνει φίλος με ένα έφηβο κορίτσι, τη Charlie, την οποία υποδύεται η Hailee Steinfeld, η οποία άθελα της θα τον αγοράσει ως το πρώτο της αυτοκίνητο. Μαζί, αντιμετωπίζουν τα δύο απεχθή Decepticons, Shatter (με τη φωνή της Angela Bassett) και Dropkick (με τη φωνή του Justin Theroux), σε μία περιπέτεια που θα καθορίσει τη ζωή και των δύο. Ο Dylan O’Brien δανείζει τη φωνή του στον ομώνυμο ήρωα, τον οποίο ακούμε για πρώτη φορά στη σειρά των live-action ταινιών του franchise.

Το σενάριο έχει γραφτεί από την Christina Hodson (Birds of Prey) και εκτός της Steinfeld, πρωταγωνιστούν οι John Cena, Jorge Lendeborg Jr., John Ortiz, Jason Drucker, και Pamela Adlon, ενώ ο Peter Cullen δανείζει τη φωνή του στον Optimus Prime.

Να σημειώσουμε ότι το “Transformers 6”, που θα ήταν sequel στο περσινό “The Last Knight”, δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα των επερχόμενων ταινιών των Hasbro και Paramount και ότι με το “Bumblebee” θα ξεκινήσει ξανά το Κινηματογραφικό Σύμπαν των Transformers.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το “Bumblebee” και να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας για την πιθανή νέα ταινία με επίκεντρο τον Optimus Prime.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.