Έχουν σίγουρη τη μετεγγραφή οι Αργεντινοί

Εντός του Σαββατοκύριακου θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Φράνκο Σολδάνο υπογραμμίζουν οι Αργεντινοί, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Εντός του Σαββατοκύριακου θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Φράνκο Σολδάνο υπογραμμίζουν οι Αργεντινοί, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη λατινοαμερικάνικη χώρα, οι επαφές των Πειραιωτών με τη διοίκηση της Ουνιόν Σάντα Φε έχουν προχωρήσει σημαντικά και απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία. Ο Αργεντινός επιθετικός από την πλευρά του φέρεται να έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και περιμένει ειδοποίηση, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. 

Παράλληλα, ο παίκτης φέρεται να πιέζει τη διοίκηση της ομάδας του για να τελειώσει άμεσα η μετεγγραφή, καθώς θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και βλέπει μια μετακίνηση στον Ολυμπιακό, ως ένα παραπάνω σκαλοπάτι στην καριέρα του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, όμως η διοίκηση της ομάδας δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, πως έχουν προσχωρήσει τόσο πολύ οι επαφές με τους Αργεντινούς, όσο αναφέρουν τα δημοσιεύματα της χώρας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.