Αποκαλύφθηκε το Razer Raptor 27” gaming monitor

Χάρμα οφθαλμών.Πέρα από το νέο Razer Blade 15, για το οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο...

Χάρμα οφθαλμών.

Πέρα από το νέο Razer Blade 15, για το οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η Razer ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του Raptor, ενός νέου μόνιτορ 27 ιντσών που απευθύνεται κυρίως σε gamers.

Πρόκειται για ένα 27-ιντσών 16:9 display με bezels πάχους 2.3mm που πλαισιώνουν ένα IPS panel ανάλυσης 2.560×1.440p. O χρόνος απόκρισης φτάνει τα 4ms (1ms motion blur reduction) με ρυθμό ανανέωσης στα 144Ηz. To εν λόγω μόνιτορ υποστηρίζει HDR, ενώ αξιοποιεί την τεχνολογία Razer Chroma, οπότε μπορείτε να προγραμματίσετε τον LED φωτισμό που βρίσκεται στην βάση του ανάλογα με τις ανάγκες σας. Φυσικά, αν έχετε συνδεδεμένες και άλλες Razer Chroma συσκευές στον υπολογιστή σας, μπορείτε να συγχρονίσετε τον φωτισμό τους.

H αλουμινένια βάση του Razer Raptor διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύστημα διαχείρισης καλωδίων, το οποίο σας επιτρέπει να “κρύψετε” μέχρι και πέντε καλώδια. Σε ότι αφορά τις εξωτερικές θύρες, έχουμε μια HDMI, μια DisplayPort, μια USB-C, δύο USB-A 3.1 και το κλασικό headphone jack. Η οθόνη μπορεί επίσης να περιστραφεί κατά 90 μοίρες για να έχετε πιο εύκολη πρόσβαση στις πίσω θύρες της.

Το Razer Raptor 27” gaming monitor θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 στην τιμή των 699.99$. Για την ώρα παραμένει άγνωστη η τιμή διάθεσής του στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Πηγή: PCMag Greece

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.